Brzo do krovopokrivača

Trebate krovopokrivača?

Potražnja radova i usluga

Bravarski i limarski radovi

Zamjena oluka

Na zgradi jednokatnici s krovom na dvije vode treba izmijeniti oluk s prednje strane kuće u duljini od 30 m, a sa zadnje strane 24 + 6 m sa 4 vertikale visine cca 6 m. - Senj - objavljeno danas

Gradnja, grubi radovi

Fasaderski i drugi građevinski radovi

Trebamo ponudu za fasaderske i druge građevinske radove na obiteljskoj kući. Hitno nam treba izvođač fasaderskih radova, budući da fasadu želimo postaviti prije zime ove godine, a potom i izvođači ostalih radova. - Velika Gorica - objavljeno danas

Preslagivanje crijepa

Trebam majstora za preslagivanje crijepa na krovu cca 100 m2. - Zagreb - objavljeno danas

Postavljanje kanadske šindre preko stare šindre

Molim ponudu krovopokrivača koji može kvalitetno obaviti sljedeće poslove: - postavljanje folije - postavljanje kanadske šindre - preko stare šindre... - Samobor - 20.09.

Pregled pokrova i popravak oštećenja

Treba izvršiti pregled pokrova i popravak oštećenja na kojima dolazi do prokišnjavanja. - Zagreb - 20.09.

Izgradnja nove kuće

Trebam ponudu za građevinske radove izgradnje nove kuće sukladno projektu i troškovnicima, ako je moguće ponuda ključ u ruke. - Zagreb - 20.09.

Bravarski i limarski radovi

Sanacija puštanja krova oko dimnjaka

Pušta mi krov vodu negdje oko dimnjaka pa bi to trebalo popravit onako kako majstor preporuči. - Sesvetski Kraljevec - 20.09.

Gradnja, grubi radovi

Skidanje starog krova i postava novog

Zgrada sa 4 stana, treba skinuti stari krov i postaviti novi i sve potrebno. - Našice - 20.09.

Popravak dvostrešnog krova

Trebam majstora za popravak dvostrešnog krova zgrade s jednim katom koji prokišnjava na nekoliko mjesta. - Zagreb - 20.09.

Sanacija krova

Trebam majstora za sanaciju krova. - Povljana - 20.09.

izrada komplet novog krova

Izmjena, demontaža, odvoz stare krovne konstrukcije sa crijepom izrada komplet novog krova sa olucima te obrada streha. Površina 40 m2. - Split - 19.09.

Popravak krova

Potražujem ponudu za popravak krova. Na krovu je bura dizala i olabavila neke kupe. Potrebno ih je ponovno pričvrstiti. Krov je veličine ca. 150 m2. - Podstrana - 19.09.

Izmjena žljebova i oluka

Trebam ponudu za izmjenu žljebova i oluka na vikendici. Dužina žljeba je 2 x 11 m a visina cca 4 m, obješeno na 22 kuke, vaš materijal. - Črešnjevec - 19.09.

Zamjena crijepa

Trebao bih na kući na kat zamijeniti stari crijep na krovu s novim. Mislim da drvena podkonstrukcija dobra ali bi bilo dobro tu drvenu konstrukciju dodatno zaštiti sredstvom za zaštiti drveta. - Jastrebarsko - 19.09.

Gradnja Ytong bijelog stropa

Trebam građevinsku ponudu za gradnju Ytong bijelog stropa sa žbukanjem. Stara kuća, cca 30 m2, međukat, želim postaviti Ytong bijeli strop. - Krk - 19.09.

Bravarski i limarski radovi

Izrada krovnih odušaka

Na novom objektu sa 2 stana, prizemlje i kat, pokrivenom sa betonskom pločom ispod crijepa tondach trebamo na krovu izradu oduška iz wc-a i kuhinja, 2 izlaza ventilacije iz kupatila, 2 izlaza nape iz kuhinja. - Vantačići - 18.09.

Gradnja, grubi radovi

Sanacija krova stambene zgrade

Trebam ponudu za djelomičnu ili potpunu sanacija krova stambene zgrade. - Zagreb - 18.09.

Postava crijepa, limarije i izrada estriha

Trebam ponudu za skidanje krovišta i odvoz istog. Arminrane betonske ploče za strop za ca 80 m2. Postavljanje novog crijepa i limarije te izravnavanje podova s estrihom, za ca 30 m2. - Zagreb - 18.09.

Postava rogova i popravak krova

Rogovi na krovu su pomaknuti nakon nevremena iz svog ležišta i raskriven je krov. Treba vratiti rogove u ležište, visina je samo jedan kat. Trebam majstora krovopokrivača. - Suhopolje - 18.09.

Bravarski i limarski radovi

Opšivanje dimnjaka

Trebam opšivanje dimnjaka, molim ponudu. - Gospić - 18.09.

Gradnja, grubi radovi

Hidroizolacija ravnog krova

Trebam ponudu za građevinske radove hidroizolacije ravnog krova sa V4 folijom 80 m2. - Zagreb - 18.09.

𝗸𝗿𝗼𝘃.𝗵𝗿